Ihanaa koko stressaava hakuprosessi on takana kun vihdoin ja viimein tuli myöntävä vastaus :) Huh helpotus. Oli vähän silla ou nou ko äiti soitti tossa aikasemmin mun ollessa vielä matkalla että ihan outoa sieltä tuli vaan sähköpostia. Sit ko kysyin että no mitäs sieltä oli tullu ni ei se voinnu tietenkään sanoo vaan sen piti pitää mua jännityksessä :) Mutta nytpähän tiedän. Ja iloinen olen. Suorastaan niin iloinen että mä en pysy housuissani :) Vaikka hameessa olenkin.

Muuten ollu aikas normia elämää nää viime viikot. Koulu, harrastukset, kaverit ja koti. Tehtiin viimeviikolla yhteishaku ja tällä viikolla täytettiin ainevalinta kortit. Kauheeta kun pitää jo nyt päättää mitä kursseja haluaa lukea ja kuinka paljon. Käytännössä pitää tietää miten opiskelee seuraavat kolme vuotta :)

Päätettiin Jutan kanssa tehä oma koreografia ja tultiin siihen tulokseen että kappale on  ihanista ihanin klassikko Tipitii ja voitte vaan arvata mikä klassinen baletti me ainotaan soveltaa siihe kappaleeseen :) Aivan oikein Joutsenlammesta pienten joutsenten tanssi. Tulee olemaan aika mielenkiintonen näky. Jo siihen nähen miten eri kokosia ollaan

Hei på dig :D