Tällänen rento sairastus päivä tänää, kumminkaan kovin kipeä ole mutta tarpeeks, ei se olo niin kiva ole. Toivottavasti nyt ei pahene tästä :) Demittää ajan kuluksi

Hajuakaan oonko kirjottanut nuvasta vielä mitään? En ainakaan muista :) Nuva eli porvoon nuorisovaltuusto. Meidän kaupungin nuva "uusittiin" nyt vuoden vaihteeksi ja ylläripylläri kuka on taas menossa mukana? Minä :) Mutta joo eilen oli siis sellanen tavallaan tutustumisn/perehdyttämis/info tilaisuus jossa meille tuli niin paljon tietoa että hyvä kun pysyy päässä. Plus sitten me saatiin sellaset isot kivat siniset kansiot joissa on sivutolkulla tietoa. Eka virallinen kokous on sitte kahen viikon päästä. Siellä päätetään muun muassa puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja hallitus. Tavallaan mua houkuttelisi tosi paljon hakea varapuheenjohtajaksi, mutta ainoa ongelma ons että mun pitäsisi osata kehua itteäni minuutin ajan ja ei nyt tule niin paljon tavaraa mieleen. En vaan osaa, mikä on vähän huono :( koska se ois kiva duuni :) Mutta ehkä mä keksin jotai siihen mennessä :)

Ajattelin tossa kun muiden ihmisten blogeja selailin että voisin kanss ite tehä sellasen kysymyspostauksen, eli kysymyksiä kehiin :)

heishansshaa