"päättötodistukseen ei kyllä voi saada edes kasia jos ei kykene yhtä romaania lukemaa" Näin meidän äidinkielen ihana opettaja meille ilmoitti. Hyvä sillain et en revenny siihe paikkaa, kylla aivan saleen jok ikinen  meiänkin luokalta on lukennu sen yhen romaanin, plus sit tälläset minät jotka ahmii sen kolme tai useamman kirja viikossa :) Tavallan se että jotkut sanovat ettei vois millään elää ilman musiikkia ni tottahan se varmast ainakin jollain tasolla on. Ymmärrän niitä täysin koska mä en tiiä mitä tekisin jos multa nytten yhtäkkiä otettaisiin lukutaito pois. Tulisin hulluks? Sinuhe egyptiläisessä sanottiin jotakuinkin näin: Ken on kerran juonut niilin vettä hän kaipaa niilin luokse takaisin, Ken on kerran Thebassa syntynyt, hän kaipaa Thebaan takaisin ja niin edeloleen useampi samankaltainen esimerkki.  Luultavasti aika totta. Suosittelen muutenkin kyseisen kirjan lukemista, se on täynnä toinen toistaa mahtavempia elämänviisuksia :)

En tiiä oonko kertonnu teille niistä taitajakisoista sillon aikasemmin? Mutta laitan tälläsen söpön pikkutiivistelmän tapahtumista: Lähdettiin siis ihan läpällä taitaja9 kisaan mukaan vailla sen kummenpia voittosuunnitelmia  käytännössä pointti oli se että lähetään häviämään kohan on hauskaa, nooh kuinkas siinä nytten sitten kävikään? Pärjättiin hyvin, pärjättiin paremmin ja kappas jos joku ei jo arvannut niin voitettiin koko mössö :) Tälläinen tarina siis, mut hey se jatkuu vielä. No nyt sitten seuraaviin kisoihin ens viikolla :) Meidän hieno valmentautuminen pullan pyörittelyä, joulutorttujen pyörittelyä, piparien tekoa ja karelanpiirakoiden rypytystä :) ei mitenkään köksä painotteistä.

Hey rakkaan pikkuset lukija ( jos sellasia on) sain lisättyä viimein kävijälaskurin kun keksin miten se tehdään :)

Tällä hetkellä mä tunne mystistä vetoa dekkareihin ja kuvanmuokkaamiseen, ihana yhdistelmä mutta toimii :)  Kamera mulla kulke aina mukana joten kuviakin tulee otettua sen edestä. Tosin mun kamera mikään hieno ole, sellanena aika peus dikikamera, haluaisin kyllä ihan sikanä järkkäriä.

MÖHMÖH