Lunta tulla tupruttaa. Eikö se oikeesti ikuna lopu? Toisaalta positiivinen asia on se että kun sataa lunta niin pakkasta ei ole juuri mittään. Läpi häpi :) On se kyllä niin ihanaa kun nyt viimeset kaks viikkoa on menny vasta yhteentoista. "Epäreilua" niin kuin joku sanois, mutta on tetissä kyllä ihan omat etunsakkin. Saa hyvää ruokaa ( ainakin sata tuhatta kertaa parempaa kun koulussa) On myöhäset aamut jne. Totesin kyllä just että onneks sitä opiskelua on jälellä vielä aika monta vuotta koska jotenkin koulussa istuminen on vähemmän väsyttävää kun tuolla sen kuus tuntia seisominen. Vaikka onhan siellä kivaa ja hyvin on mennyt.

Mulla on jostain syystä ollu pitkää aikkomuksena kuvata noita kivoja lamppuja mian kodin edessä joista roikkuu tollasia jää puikkoja. Osassa on enemmän osassa vähemmän joten tässä nyt tällänen puolivälin kuva. Siis ei paljon jääpuikkoja mutta ei liian vähääkään :)

 

Ihanaa kun tulee joulu enää viikko ja sitten se kaikkien odottama juhlä on täällä :) Muistan että kun pienenä kirjotin omaa blogia niin mulla oli tapana kirjottaa ensik kaikki lahjatoiveet  sinne ja sitten myöhemmin mitä sain :) JOtenkin tosta huomaa ettö pienenä lahjat oli se kaikkein tärkein pointti. Tai siis en mä vähättele lahjojen tärkeyttä yhtään mutta jotenkin tykkään ihan sikana tunnelmasta ja ruuasta. Hui kuulostan kunnon no life tyypiltä joka ei muusta välitä kun ruuasta :) reps... Niin ja sitten on joulun sanoma :) sitä on syytä miettiä