Hyvästi loma, vapaa-aika, sosiaalinen elämä, ruoka, uni, kaveri ja tervetulloo kaikki se raadanta, koulunkäynti, läksyt ja harrastukset :)))

Puoliksi totta ja puoliksi ei :) Päivä on mitä kamalin mutta kengät on kyllä niin märät että tiättekö ihan tihkuu sitä vettä, yjäk. Vois sanoa että onneks loppuviikoks on luvattu pakkasta mutta entä jos tuleekin liian kylmä.

Tekis kyllä mieli päästä ihan kunolla pulkkailmaan. Oltiin tossa yhtenä päivänä mintun kanssa pulkkailemassa mutta aika huonoin tuloksin :) Se pulkka ei luikunnu ollenkaan, sillain viis minaa enne kun oot mäen alla ja se mäki ei tosiaa oon mitenkään superpitkä, loppujen lopuks päädyttiin tekemään lumienkeleitä ja kierimään sitä mäkeä. Välillä herää kysymys että minkäs ikäsiä tässä oikein taas oltiin??? Viistoista vai se viis. Sama kysymys heräs eilen kun oltiin jutalla viettämässä sitä viimestä hyvinansaittua lomapäivää, kun päädyttiin tekemmään muunmuassa kermatulivuoria, öljyhyytelöä ja kaakaotaidetta :) yrittävää ei laiteta, tuli siinä sivussa muuten pakastettua ja paistettua kananmuna. Näin meillä :)

Samalla kun siinä sitten väännetään kaakaosta, mausteista ja kermavaahdosta kasvojaleikkuulaudalle, radiossa soi: Milla hei sun täytyy muuttuu, sun elämältäs suunta puuttuu, sä aina tartut tikkuun lyhimpään, se ei johda mihinkään. Sä et oo mikään tyttö enää, sun täytys tehä jotain järkevää ja LAPSELLISET LEIKKIS LOPETTAA!!!!! Sillain hyvä kum kummatkin ei hajoo, Niin ja Jutan isä kyllä luultavasti ihmetteli ku keittiöstä kuuluu tyyppisesti: Varovasti nyt, tää on otsi tarkaa, ei hemmetein hemmetti tuo nyt vähän vauhilla se pumpulipuikko, argggg, huh on tää kyl hankalaa :) Naurattaa nyt kun ajattelen, kuulostettiin luultavasti aika mahtavilta.

Tuli tossa yhtennä päivänä lomalla sellanen fiilis että nyt on kyllä ollu ihan liia pitkä tauko arskoista ja sekoista ja kaikesta mahollisesta tollasesta. Onnenks oi onneks kaikki se alkaa taas tällä viikolla ja jo perjantaina pääsee taas arskailemaan!

Oon pohtinnu että olisi kiva kuulla vanhojen kamuje kuulumisia taas pitkästä aikaa ja tälläsenä pienenä esimerkkinä mun lapsuuden leikkikaveri jota en oon sillain kymmeneen vuoteen nähny :) Ois ihan sikakiva tietää mitä sille nykyään kuuluu ja sillain. Onneks on olemassa facebook tuo tuhansien mahdollisuuksien nettisivu josta hyvällä tuurilla saattaa se oikea ihminen löytyäkkin. Jotenki voi vaikka veikata että tää vanha kaveri ois facessa koska veikkaan että 95% meiänikäsistä on facebookissa :)

heipådej