Iihanaa kun kohta on joulu :) enää ihan muutama viikko ja sitten se jo tulee. Vois sanoa että nää vikat viikot koulussa on tosi rentoja mutta mä oon vielä kaiken lisäks kaks seuraavaa viikkoi tetissä! Eli oikeastaan se koulunkäynti lakkas tossa viime torstaina. Perjantaina kun oli tanssiaiset ei sillon mitää tehty. Huomenna vielä yksi ylimääränen vapaapäivä. Näin joulun alla on ihana tulla meille kotiin kun jotenkin kotona näyttää jo niin joululta ja kun äiti on lomalla niin joka päivä tuoksuu joku tuore leivonnainen aina leivästä pipariin.

Tälllä hetkelllä on menossa kunnon suomalainen musiikki fiilis, ei voi vaan sietää sillain mitään enkunkielistä. Ja gospelia on sit kans tullu kuunneltua kun suomilinjalla mennään :) Kelasin tossa että miten hiljainen maailma olisi ilman musiikkia. Jotenkin sitä on hankala kuvitella kun elää sellasessa yhteisössä missä musaa tulee joka tuutista eikä siltä voi välttyä. Toisaalta musiikki on myös rentoutumisen muoto, sitä on mainoksissa, elokuvissa, kaupassa taustalla, kaikkialla. Oho meni muuten filosofiseks.

Onko kukaan koskaan oikeasti lukennu facebookin tai vastaavan sivuston käyttöehtoja? Ennen kunon suostunnu noudattamaan niitä tai hyväksynyt ne?. On kyllä pakko myöntää että ite siihen ei tule kovinkaan usein eli käytännössä ei koskaan sorruttua. Aina painaa sitä hyväksyn ruutua tyytyväisenä sen enempiä ajattelematta. Joskus voisi olla oikeasti aika kova sana lukea ne käyttöehdot. Miettikää sitä niin mäkin mietin :)

Hyvää joulun odotusta